✖
  1. (limited result quality)

  2. Team
  3. Teaching
  4. Research
  5. Publications
  6. BSc-/MSc-Themes
  7. Technical Equipment
  8. Sensory Lab
  9. Agricultural Chemistry
Georg-August-Universität GöttingenGeorg-August-Universität Göttingen Division of Quality and Sensory of Plant Products
Menü
Menü
  1. Team
  2. Teaching
  3. Research
  4. Publications
  5. BSc-/MSc-Themes
  6. Technical Equipment
  7. Sensory Lab
  8. Agricultural Chemistry
Use Internal Search (limited result Quality).

By using the Google™ Search you agree to Google's privacy policy

Close
  1. Homepage
  2. BSc-/MSc-Themes
Search Deutsch

BSc-/MSc-Themes

  • MA Thema: Optimierung der Qualität von glutenfreien Brötchen durch Zugabe von Algen
  • BA Thema: Vom Saft zum Punsch oder vom Wein zum Glühwein
  • MA Thema: Pflanzliche Milchalternativen angereichert mit Alaria esculenta
  • Masterarbeit: Einfluss von UVA und UVB Licht auf die Akkumulation von Bitterstoffen und anderen sekundären Pflanzenstoffen in Salaten
  • Masterarbeit: Gehalt an bitteren Sesquiterpenlactonen und phenolische Verbindungen in alten Salatsorten
  • Masterarbeit: Identification and Quantification of anthocyanins in red and blue wheat genotypes
  • Masterarbeit: Einfluss von UV-Bestrahlung auf Antioxidantien und Aroma bei Tomaten


Georg-August-Universität Göttingen
Department of Crop Sciences
Division of Quality and Sensory of Plant Products
Carl-Sprengel-Weg 1
D-37075 Göttingen

Contact
Florian Scholz
Tel.: +49 (0)551/39-2 55 68
FAX: +49 (0)551/39-2 55 70
Email: florian.scholz@uni-goettingen.de

Contacts

Georg-August-Universität Göttingen
Wilhelmsplatz 1
37073 Göttingen
Tel. +49 551 39-0

Social Media

Online Services

  • Study programmes (eCampus)
  • Organisation (eCampus)
  • Examination management (FlexNow)
  • Learning Management System (Stud.IP)
  • Studierendenportal (eCampus)
  • Intranet
  • Job announcements
  • Jobportal Stellenwerk

Service

  1. Data Privacy Statement
  2. Contact
  3. Important phone numbers
  4. Campus Map
  5. Site Info
Use of cookies
We use cookies to collect visitor statistics. The collected data is anonymized and will not be shared with third parties.
For more information on cookies, please see our privacy policy.